Form button title

Vanaf nu online een kredietverzekering afsluiten voor uw kanten

Wist u dat 85% van de MKB klanten wel eens te maken heeft met een onbetaalde factuur?  Het handels-en betaalrisico een onderdeel is van het zakelijk risico van nogal wat B2B bedrijven. Toch leidt dit helaas niet altijd tot het proactief adviseren en aanbieden van een kredietverzekeringsoplossing. In sommige gevallen wordt een gespecialiseerde ‘placing broker’ gevraagd om de lead op te pakken.

Maak het uzelf en uw klanten eenvoudig met Allianz Simplicity 

MKB ondernemers ervaren het huidige aanbod van de traditionele kredietverzekeraars nogal eens als complex en administratief belastend. Daarom ontwikkelde Euler Hermes, 100% dochter van Allianz, speciaal voor het MKB een sterk vereenvoudigde kredietverzekering: Allianz Simplicity. Deze kredietverzekeringsoplossing biedt standaard 60% dekking op alle openstaande vorderingen. Met Allianz Simplicity hoeft de MKB ondernemer vooraf geen kredietlimieten meer aan te vragen en geldt een vast tarief per jaar. Eenvoudig en duidelijk, van begin tot eind.

Vraag vanaf nu uw kredietverzekeringen aan via SUREbusiness

Euler Hermes Nederland is recentelijk een samenwerking aangegaan met MKB Service Provider SUREbusiness. Als gevolmachtigde biedt SUREbusiness onafhankelijke intermediairs toegang tot een uitgebreid online assortiment aan zakelijke verzekeringen. Waaronder nu dus ook de MKB Kredietverzekering Simplicity van Euler Hermes. Hierdoor sluit u nu ook eenvoudig en volledig online een kredietverzekering af voor uw klanten. 

Wilt u het uzelf ook gemakkelijk maken? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een aanstelling op het platform van SUREbusiness. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 073 688 96 76.

Ja, ik wil toegang tot SureBusiness